Perjantaina käydessäni isäni luona kahvilla sain puhelun hyvältä ystävältäni, Tuomakselta, jota olen pitkin kesää ahdistellut pienessä maistissa. Tuomas pyysi minua käymään Sohwin rock-tunnilla, joka siis on kello 22-23. No sen jälkeen tietenkin menisimme kotiin, nukkuisimme onnellisesti ja heräisimme aikaisin pirteänä. NO NIIN VISSIIN! :D Ensinnäkin, vein mukanani Absolut vodkan loput, ja se taisi olla se suurin virheemme..

1814174.jpg

Sohwissa istuessamme, tunnelma oli niin mukava, että suuntasimme sitten Wankkuriin laulamaan karaokea (valitsimme Wankkurin, koska ystävämme Tiinan äiti oli vetämässä åkekaraa, ja pääsimme jonon ohi). Juu, ja ei se ilta tähänkään vielä loppunut, sillä tästä vielä etenimme Giggling Marliniin. Ilta, siis aamuyö, meni railakkaasti bailaten, ja pilkun jälkeen ajattelin pääseväni nopeasti ihanaan sänkyyni nukkumaan. Voi, oppisit joskus, että "nopea" on melko nopea käsite. Istuimme vielä kuuden aikaan aamulla Väinönkadun katukivetyksellä odottamassa kyytiä. Mutta kuitenkin tästä kaikesta huolimatta oli ihan älyttömän hauskaa, osa ehkä illan suunnittelemattomuuden takia.:D

Ajattelin muuten vaihtaa Bloggeriin. Vuodatus on pitkään jo tökkinyt, postauksien kirjoitus venyy ja venyy, kun kuvat eivät suostu latautumaan omaan galleriaan, vuodatus latautuu hitaasti, milloin mitäkin ongelmia. Siis, KANNATTAISIKO VAIHTAA BLOGGERIIN, VAI PITÄISIKÖ JÄÄDÄ USKOLLESESTI VUODATUKSEN ALLE?