Taidan olla liian innokas viherpeukalo.. Muuttaessani omaan asuntoon, ostin itselleni kodinonni-kasvin, jonka pitäisi olla melko helppo viherkasvi. Itse olen kyllä aivan eri mieltä, onnistuin tappamaan kaksi kodinonnea.. Kastelin raukkoja aivan liikaa. Samoin kävi viime keväänä tomaateilleni, ne kyllä lähtivät kasvamaan nätisti alku vesien jälkeen. Multaa ei oikein voinut enää mullaksi sanoa, pikemminkin mudaksi. Nyt siroliuska-araliani kärsii liikakastelustani.:/ Kyllä minulla orkidea oikein hyvin kasvaa ja voi, mutta en kuitenkaan saa yhtä kodinonnea pärjäämään. No nyt on pelastustoimien vuoro!

Sain poikien huopaslapaset valmiiksi eilen, vielä ovat pesua vailla. Koneeseen ne pääsevät huomenna, kun menen poikien luona käymään. Siellä ne on paras huovuttaa, kun käyttäjät ovat lähellä muokkausta varten. Harmi, että talvi kerkesi jo mennä. Ei siitä kauaa ole, kun pakkasta oli reilu 30! Kevät tuli niin nopeasti. No tässä kuvaa lapasista.

455572.jpg

Lanka: Novitan huopanen, musta ja farkkusininen
Puikot: nro 8
Menekki: Pariin meni koko kerä, eli 100g
Ohje: Huopanen-langan vyöte

Mustaa huopasta jäi ihan pieni nöttönen, mutta sen käytän äidin huopatossuihin. Huopatossujen piti olla yllätys, mutta äiti itse pyysi tossuja nähtyään mamman syntymäpäivälahjatöppöset.

Ihanaa, nyt saan keskittyä boleron tekoon. En olekaan tehnyt sitä vähään aikaan, poikien lapaset ovat olleet etusijalla. Bolerosta ei puutu, kuin 10 cm ja virkattu reunus. Olen huomannut täällä kotona siivoillessani oudoissa paikoissa punaista lankanöyhtää. Nöyhtä lähtee bolerolangasta, se ei ole se ihmetys, vaan se missä sitä on. Nöyhtää löytyi keittiön nurkasta, jossa en edes oleile, ja vessasta. Teen boleroani vain huoneessani, enkä ole huomannut nöyhtää minun sukissani tai muualla vaatteissani joiden mukana se olisi voinut kulkeutua.. Lanka on kylläkin Novitan kid-mohairin edeltäjä, joten ei ole yllätys sen nöyhtäävän.:)

Taidankin tästä lähteä lenkille ja sen jälkeen lukea tenttikirjaa, niin ja tehdä boleroa! :D