Aloitin odessan teon maanantai iltana, ja vaikka vähän ajattelin olla ottamatta sitä luennoille mukaan, kuitenkin silmukat lisääntyivät hyvää vauhtia sekä kemian että biologian luennoilla.:) Ja tänään sainkin sen päähäni. Eilen oli tarkoitus päätellä, mutta enpäs päätellytkään, vaan päättelin sen vasta tänään. Onneksi sain sen valmiiksi, tänään tuuli ja satoi inhottavasti, mutta odessa se vain lämmitti. Aivan mainio pipo!

337592.jpg

Lanka: Novita Aino ja Kitten mohair
Puikot: 5
Menekki: 35-45g molempia
Ohje: Odessa

En osaa sanoa lankojen menekkiä hirmu tarkkaan, pitäisi ihan punnita. Kitten mohair-kerä oli jo aloitettu, lankaa kuitenkin jäi jonkin verran. Aino taasen oli ostettu ihan varta vasten odessalle, ja sitä taisi jäädä vielä toiseenkin odessaan. Äiti varasikin seuraavan samanlaisen itselleen. Kavennuksissa minulla tuli pieniä ongelmia, päädyin tekemään vähän omanlaiset, ei tosiaankaan mitään julkaisukelpoista! Päältä päin kavennuksia ei niin näy, minun onnekseni. Taidan tehdä sen äidin odessan seuraavaksi, ja sitten vasta aloittaa niitä tossukoita ja omia villasukkia. Ei näytä tuo talvi vieläkään niin kovaa tulla, että pitäisi kiirehtiä omien villasukkien teon kanssa. Ja eiköhän se äitikin pärjää vähän aikaa ilman tossuja.

Tässä tenttituloksia odotellessa alankin tehdä biologian esseetehtäviä, jotka minun täytyy pakertaa uudestaan.. Niinhän se menee, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.