Sain Moumoun Fifin eilen valmiiksi. Minua jänniti todella paljon Fifin lopullinen ulkonäkö, sitä kun en paljoa suunnittellut, kun huomasin Fifin jo kasvaneen hyviin mittoihin. Minulla ehkä oli ihan hyvä syy jännittää, koska Fifi oli tosiaan kahden ohjeen välimuoto. Reunus aiheutti eniten huolta, pelkäsin,että se ei kaareutuisi ollenkaan, muuta toisin kävi.:) Silmukkamäärät täsmäsivät reunuksessa täydellisesti, joten minun ei tarvinnut lisäillä tai kavennella, siis kaavio 3 kävi yks yhteen. Joten siis, hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä, Fifi à la Vennaria!

1199444.jpg

Fifi pingoittumassa

1199460.jpg

1199465.jpg

Fifi omistajallaan

Lanka: SandnesGarn Kitten Mohair, sävy 1001
Menekki: 125g
Ohje: Fifi 1:sen ja Fifi 3:sen modaus

Sain myös omat pääkallolapaset valmiiksi toissa päivänä. Lapasten peukalosta en tykkää yhtään, minusta peukalolle pitää tehdä omat silmukat lisäämällä, ettei se omi kämmenen silmukoita. Tuntuu kuin peukalo olisi keskellä kämmentä. Tämä mielipide kehittyi vasta lapasia käyttäessä. Tästä lähdin teen kaikkiin lapasiin peukalokiilan!

1199506.jpg

Lanka: Novita 7 veljestä, punainen ja valkoinen
Menekki: 75g yhteensä
Ohje: Hello Yarn, Pirate mittens

Huomasinkin, ettei minulla ole valmiista lapasista kuvaa, joten jouduin laittamaan tuollaisen vaihe kuvan. Noh, eiköhän siitä näy oleellinen.:)

Nyt kun sain nuo työt valmiiksi, on ihan sellainen tyhjä olo, kun ei ole mitään mitä tehdä. UFOja ei jaksa, ja mitään kivaa ei ole löytynyt. Fifiä tehdessä minulla oli niin monta suunnitelmaa seuraaviksi töiksi, mutta mihin ne kaikki katosi? Anemoi mittens ovat työlistalla, mutta ohjetta kun ei ole (olen luottokortiton) niin voi tätä tuskaa. No enköhän minä jotain keksi. Seuraavassa postauksessa tämäkin mysteeri paljastuu! :D