Haamupäivityksiä: Vaihtelin pohjaa, haamuista pahoittelen..

Ohoh.. Siitä onkin jonkin aikaa kun viimeksi päivittelin, ei ole ollut intoa juuri nyt. Tentti rupeama alkaa olla ohi, ja nyt on taas intoa päivitellä.:)

Sain kummitytön vaippapöksyt valmiiksi, mutta en huomannut ottaa niistä kuvaa, kun ne jo kiikutettiin kummitytölle. Pöksyistä tulikin isommat kuin tytölle sopi, mutta Henna-äiti vakuutti niiden olevan hyvät, kun tyttö kasvaa niin hurjasti, että pian ne sopivat. Samasta hahtuvasta tein kummitytöllä vieraillessa kamerapussin.:D Hahtuva kun oli niin ihanan väristä.

Viikonloppuna olin äitini luona, valmistauduimme mammani (isoäitini) syntymäpäiville lähtöön. Olin virkannut mammalle huopatöppöset Novitan kevät 2007 lehdessä olleesta ohjeesta. Hieman mietitytti tossujen kutistuminen; entä jos ne ei kutistu, entä jos ne kutistuu liikaa.. Äidin luona nakkasin töppöset pesukoneeseen parin pyyhkeen kera. Pesuohjelman jälkeen jännitimme molemmat, äiti ja minä. Avasin koneen luukun ja vedin pyyhkeen ulos, sen mukana tippui toinen kukista. Se näytti niin pikkuruiselta, että jalat alkoivat tutista.. Äiti nappasi tossut koneesta ja roikotti niitä ilmassa. Ne onnistuivat! Onneksi, sillä sitten olisi ollut mamman synttärilahja pilalla. Viimeistelin tossut automatkalla mammalle, olihan siinä neljä tuntia aikaa..:D

416941.jpg

Lanka: Huopanen punainen ja musta
Koukku: nro 10
Menekki: Yhteensä noin 200g
Ohje: Novita kevät 2007, huopatossut

Ihastuin tossuihin niin, että ajattelin tehdä myös itselleni tuollaiset töppöset. Tänään sain valmiiksi myös aluslapaset, joita olen tehnyt jo jonkin aikaa.. Lanka on ollut niin kamalaa, väriltään, että ei ole innostanut tarttua puikkoihin. Päättelinkin ne tänään ja höyrystin. Saan huomenna ne käyttöön.:)

416965.jpg
Lapaset                                                   Kamerapussi
Lanka: Nalle colori                                 Lanka: Hahtuvalanka
Puikot: nro 2,5                                        Puikot: nro 5
Menekki: 50 g                                         Menekki: alle 25 g
Ohje: Oma                                               Ohje: Oma

Viime viikon torstaina oli aika jännä päivä, kävin nimittäin ottamassa tatuoinnin ranteeseen. Kaksi tähteä. Hieman tärisytti ennen h-hetkeä, mutta kun kone alkoi surrata iholla, ei se niin kamalaa ollutkaan. Ei sattunut ollenkaan, pikemminkin välillä ilkeältä. Poikaystäväni oli myös hurjalla tuulella ja otti huulilävistyksen, vaikka minä en juurikaan innostunut. No kapinallinen kun on niin otti vielä piikkikorun.. Nyt taitaakin tähtöset kaivata rasvaa, ja Veera virkkuukoukkua.:D