Lupasin äidilleni tehdä samanlaisen Odessa-pipon, kun tein itselleni jokin aika sitten. No aloitinkin sen teon heti omani jälkeen, mutta sen teko alkoikin tökkiä kun toinen lankakin (Novitan aino) loppui. Ei huvittanut käydä ostamassa uutta ainoa parin hassun kerroksen takia, joten äidin kanssa teimme kompromissin, ja käytin vanhan 7-veljen lopun pipon viimeisiin kerroksiin. Ihan hyvähän siitä tulikin. Neuloin lopun siis kaksinkertaisella 7-veljellä.

366214.jpg

Lanka: Novitan valkoinen Aino ja 7-veljestä, Kitten mohair turkoosi
Puikot: 5
Menekki: noin 75 g kokoinaspaino
Ohje: Odessa

Loppuosa piposta onkin hieman tönkön näköinen..:D No kelpaa kuulemma käyttäjälle. Tänään kävinkin hakemassa kauan kaivatun silityslaudan, ja pääsinkin heti silittelemään ja höyrystelemään. Heti höyrystinkin valmistuneet sukkani ja äidin odessan. Nyt on kiva tehdä neuletöitä, kun voi ne heti kotona höyrystää ikiomalla silitysraudalla ja -laudalla.

366242.jpg

Lanka: Novitan nalle colori
Puikot: tuntemattomat, 2 ½ - 3
Menekki: 80 g
Ohje: Oma, tiimalasikantapää

Nallesta oli ihan mukava tehdä sukat, mutta en tykännyt tuosta värityksestä sitten neuloessa. Sukista tuli hieman liian tiukat, sellaiset, ettei sukkien alle viitsi laittaa normaaleja sukkia. Tulee turhan tiivis paketti. Näistä tulikin sitten minulle kotisukat. En ole pahemmin pitänyt sukkia nukkuessa, mutta nyt olen huomannut asuntoni viileyden nukkumaan mennässä omista varpaistani, joten olen käyttänyt villasukkia silloin tällöin. Nämä sukat saavat olla sekä koti- että unisukat. Taidankin tästä mennä testailemaan sukkiani.:)