Sain palmikkosukkani valmiiksi, ja aikas kivat niistä tuli. Pientä viilausta ne kyllä vielä tarvitsevat, mutta en tiedä uskallanko toteuttaa tätä yllätystä ihan vielä. Pitää kerätä siis voimia.:) Sukkis-langan ansiosta palmikkosukista tuli ihan polvipituiset, mutta sehän ei minua haittaa, päin vastoin. Tässä ne ovat!

1309759.jpg

Lanka: Novita sukkis
Menekki: ~250g
Ohje: Novitan syksy 2007 extra

Ja kyllä, jalkani on todella iso.:D

 Nyt voisin aloittaa sen sliparin teon, mutta kerään siihenkin rohkeutta, sen kun tekisin leikkaus-tekniikalla, joten en lähde sen kanssa hätiköimään. Mutta on minulla jotain sentäs puikoilla. Tilasin kesällä Linie 28 Borneo lankaa Zetor-huiviin, mutta huivi sai kuitenkin purkutuomion. Lanka ja huivi eivät tulleet toimeen keskenään. no nyt sitten käytän langan hyväkseni ja teen Interweave Knitsin Lace Nightie - topin. Lanka ei oikein tykännyt purkauksesta, joten välillä on vähän tappelua sen kanssa, mutta josko tästä mytystä jotain tulisi.

1309803.jpg

Tässä kuvassa se näyttää sentään siedettävältä, mutta todellisuudessa se on jotain aivan kamalaa.:D

 Voisin alkaa tehdä itselleni myös silmukkamerkkejä, vanhat korvakorut kun ovat päässeet uusiokäyttöön. Ovathan ne oikein kätevät, mutkun "mä haluun!".. Noh menenpä tästä haaveilemasta lukemaan kemiaa ja kutomaan!