Minulla ja MouMoulla oli perjantain "pekkaspäivä"-suunnitelmissa mennä katsastamaan uusi Night-baari, ja minulla kun ei ollut asuun sopivaa laukkua, päätimme käydä kaupungissa vain kurkkaamassa nopsaan mitä sieltä löytyisi. Mennessämme Seppälään olin varma ettei mitään maata järisyttävää löytyisi, mutta toisinpa kävi. MouMou löysi hyllyn jossa tuotteet olivat alkaen 2 euroa! Siinä sitten järkytyksestä toipuessamme pengoimme hyllyä, tulos: kahdet kengät ja se täydellinen laukku, niin ja kaikki 2 euroa kappale!

1767957.jpg

Kengät lähtivät siis sekä mustina että violetteina.:)

1767964.jpg


En ole oikein ennen innostunut käärmeennahkakuviosta, mutta tässä laukussa en voinut vastustaa sitä!

Seppälästä lähti mukaan myös yhdet bikinit ja alaosa. MouMou bongasi myös yksinäisen pääkalloalaosan roikkumassa, ja vielä minun kokoni 2 eurolla! :D Ostin keväällä pääkalloyläosan, ja nyt sain siihen täydellisen alaosankin. Norsut oli pakko ottaa myös mukaan, onhan niissä sentään turkoosia.:)

1767968.jpg

En vielä seppälässä osannut odottaa shoppailukierroksen loppuhuipennusta, joka odotti meitä SpiritStoressa. Yllättäen MouMou bongasin aivan ihanat hieman kultaista säihkyvät kengät, jotka hänellä on ollut jo jonkin aikaan ostoslistallaan, mutta koko olikin 40. Kappas vain, ne olivatkin juuri sopivat minulle.

1767976.jpg

Night oli ihan varteenotettava baari, mitä nyt melko kallis, mutta karaokesta se saa niin hyvät pisteet minulta, että hintatasokin unohtuu.

Eilistä vietin sitten poikaystäväni kanssa hengaillen, lähdimme käymään illalla keskustassa. Tällainen tavallinen asu pääsi rientoihin mukaan. Ja "vakavuutta" piti vähän irroitella uusilla eripari-balleriinoilla.;)

1768001.jpg

1768004.jpg