Voivoi, olenpas ollut tooosi laiskalla tuulella.. Joo, viime postauksen 2,5 viikon nettipimento hieman venyi :D Anteeksi siitä, voisinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja yrittää nyt luvata pientä; Voisin luvata postata kerran viikossa, jotta tämä blogi ei kuolisi. Blogini tuskin tulee siis kesän olemaan täysin neulepainoitteinen, onhan kuitenkin kesä, eikä sitä jotenkin kiinnosta villaisia kutoa. Josko tämä haaste laittaa siis minut kutomaan jotain kesäistä, hentoa ja ilmavaa. :)

Sain viikolla viimeiset koulujutut tehtyä, ja nyt pitäisi sitten maanantaina aloittaa työt. Ei kyllä jaksaisi yhtään mennä töihin, kun on niin kesäinen ilmakin. Onneksi elokuussa sitten minulla on aikaa lomailla. Ennen töiden alkua kuitenkin olin rentoutumassa Moumoun vanhempien vuokraamalla mökillä Virroilla. Mökille lähtö oli aika "ekstemporee"-juttu. Keskiviikkona Moumoun vanhemmat soittivat ja sanoivat, että olisimme tervetulleita mökille, ja mehän aloimme suunnitella kyytiä Virroille. Olimme mökillä perjantaihin, ja saimme kyllä rentoutua kunnolla. Oli aivan mahtavaa, soutelimme, söimme ja otimme aurinkoa, Moumoun blogista löytyy myös kaksi meidän mahtavista kesäkosmetiikkaideoista. Soudellessamme kuitenkin onnistuimme saamaan uuden vihamiehen, joutsenen :D Siinä meni sitten loput soutelut vilkuillessa, milloin jostain hyökkää parvi joutsenia.

Mökillä sain testattua uusia tilauksiani Avonilta. Tilasin hiuksiasuojaavan suihkeen ja rusketusta nopeuttavan voiteen, en osaa sanoa kummankaan toimivuudesta mitään, mutta ainakin tuoksut molemmissa olivat kohdillaan, sehän se pointti kun molemmissa on :D

1625765.jpg

Vasemmalta: Tahitian holiday Eau de toilette, Tahitian holiday aurinkosuojasuihke hiuksille ja Tahitian holiday vartalosuihke.

Tuoksut näissä Tahitian holiday-tuotteissa ovat aivan ihanat, joten voi olla, että joudun Edt:tä ja hiussuihketta tilaamaan lisää. :D Nyt vain pitäisi vielä löytää hyvä aurinkorasva, niin kesä on pelastettu! Nyt siis kaikki mahdolliset myyntipuheet omista hyväksi havaituista aurinkorasvoista tänne! :D