Nyt on juhannus ollut ja mennyt. Mielestäni tuollaiset juhlapyhät ovat turhia, ja minua alkaa ketuttamaan, kun turhien juhlapyhien aatot lasketaan pyhiksi. Miksi kauppojen täytyy olla jo perjantaina kiinni? Miksei aattona saa olla töissä? Miksi yleensäkin ihmiset juhlivat juhannusta, täytyykin siis alkaa viettämään kevät- ja syyspäiväntasausta, miksei myös talvipäivänseisausta?! Tämä on taas yksi hyvä tekosyy juoda itsensä humalaan kolmena päivänä putkeen..

Minun piti mennä isäni kanssa mökille juhannusta pakoon, niin kuin teimme viime vuonna myös rallien aikaan. No suunnitelmat muuttuivat kun Iina voitti perjantai(torstai)pullon. Jäin sittenkin kaupunkiin. Vietimme MouMoulla juhannusta hyvn ruoan ja juoman parissa. Siitä sitten lähdimme kaupunkiin, ja löysimme lopulta itsemme aika hyvästa humalasta Kharmasta. Tässä kuvaa MouMoun hyvästä tarjoilusta:

1665953.jpg

Söimme MouMoun ihanalla parvekkeella, vai pitäisikö sanoa terassilla ison koonsa vuoksi. Grillitassuja, kanaa, salaattia ja illan tulisin uutuus; lohkoperunat.

1665957.jpg

Juomana Caipiroska-special:
* limeviipaleita
* sokeria
* 4 cl absolut pears vodka
* jäämurskaa
* sprite

Oli kyllä mahtava ilta!

Tänään piti olla shoppailupäivä, mutta kappas, kaupat ovat kiinni.. Juhannusketutus siis jatkukoon :D No josko GossipGirl:in finaalijakso helpottaisi.;)